GALLERI GALEJ

9. sep – 10. sep @ 11:00 – 16:00 –

Utställningen pågår:
9. sep - 10. sep


GALLERI GALEJ 9-10 SEPTEMBER 11-16.

Hos oss på GALLERI REVOLT håller vi vernissage för JOLANTA NOWACYK!  Jolanta är på plats i galleriet båda dagarna och vi gästas dessutom av Erik Hårdstedt som kommer förgylla med livemusik under lördagen.

VARMT VÄLKOMNA !

Helgen 9-10 september 2023 bjuder museer och gallerier i Borås upp till galej. Tio olika museer och gallerier har öppet klockan 11-16 båda dagarna och satsar på att ge dig ett riktigt festligt besök. Det bjuds på allt från särskilda utställningar och levande musik till spännande erbjudanden och dryck och tilltugg.
Skyttelbuss

För att det ska vara enkelt att ta sig runt mellan de olika aktörerna har vi ordnat skyttelbussar som är gratis att åka med. Om du vill. Här finns gott om utrymme för den som har ont om tid, inte hittar eller har svårt att förflytta sig. Allt för att du ska kunna maximera och njuta av dina konstupplevelser på bästa sätt.

Tidtabell för skyttelbussarna kommer finnas på www.boras.com/gallerigalej/

Det blir tipspromenad med en fråga hos varje Galleri Galej-aktör med fina priser. Tipspromenaden består av tio frågor med start och slut var du vill. Missa inte utslagsfrågan som finns på disken i Textilmuseets entré/ kassa. Lämna in din svarstalong hos valfri aktör.